Meglepő dolgot vallott be Liptai Claudia

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Manapság nem meglepő, hogy a legtöbb fotón utómunkálatokat végeznek, még azokon is, melyek nem műtermekben, profi fotósok által készülnek. A közösségi oldalakon a legtöbb celeb már saját maga is megszerkeszti a fotókat, akár egy profi fotós, hiszen rengeteg ilyen alkalmazás áll rendelkezésükre. Most Liptai Claudia elárulta, hogy az ő fotóit is szerkeszti-e, mielőtt közzé teszi a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia is igyekszik haladni a korral és alkalmazni azokat a módszereket, melyeket mindenki más a közösségi médiában. A 49 éves műsorvezető nem szégyellte bevallani, hogy bizony ő is manipulálja a fotóit, melyek megjelennek róla.

Felismerhető legyek a fotón és tényleg úgy nézzek ki rajta, ahogy a hétköznapokban is" - ismerte el Liptai, akinek ettől függetlenül fontos, hogy még természetesek maradjanak a vonásai.

Persze biztos van ebben egy kis hiúsági kérdés is, hiszen a mai telefonok már olyan felbontással dolgoznak, hogy a fotókon minden látszik. Sokan az idealizált, tökéletes megjelenésre törekszenek. Én sokkal inkább arra, hogy az az arc köszönjön vissza a fotón, amelyik valóban én vagyok" - magyarázta Liptai Claudia, aki végül elmondta véleményét arról is, hogy mit gondol általában az utólag szerkesztett fotókról.

Ahogy az sem, hogy mit kommunikálunk róla. Amikor valaki már nem vagy alig felismerhető és szinte egy másik személyt tesz ki a fotókon maga helyett, annyira szétphotoshoppolta magát, az érthetetlen számomra" - idézi a Blikk a műsorvezető véleményét.

Liptai Claudia elárulta, hogy ő maga is retusálja a róla készült fotókat Forrás: Liptai Claudia Instagram