Kétségbeesve próbál pénzt szerezni Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián özvegye alig egy évvel a férje halála után szinte már teljesen új életet kezdett. Gazdag barátjával Székesfehérvárra költözött és ott neveli néhai férjével közös kislányát, Emmát is. Berki Mazsi egyértelműen luxuskörülmények között él, melyet az új barátja finanszíroz, ő pedig különböző vállalkozásokkal és hirdetésekkel próbálkozik valamennyi pénzt összeszedni maguknak. Most mégis megdöbbentő módszerhez folyamodott, hogy gyorsan pénzt szerezzen, de nem tudni, hogy mire kellhet neki ekkora összeg.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő bejegyzést tett közzé Berki Mazsi, aki gazdag barátjával luxuskörülmények között él, most mégis úgy tűnik, hogy gyorsan akar pénzhez jutni. Berki Krisztián özvegye most nem a megszokott termékreklámokkal jelentkezett Instagram-oldalán, hanem egy személyes és drága dolgot árusít a közösségi oldalán keresztül.

Imádom az életérzést amit kapok akkor mikor szelem az utakat 2 keréken... állapotosan pedig 4 keréken" - írta a bejegyzése mellé Berki Mazsi, aki elárulta, hogy mindig is szeretett motorozni, most pedig a négykerekű motorját bocsátja áruba.

Berki Mazsi csak Instagram-történetbe feltöltött fotója mellett árulta el az egyedi jármű eladási árát.

Egyedi darab, limitált kiadás! 2500 km" - írta a 24 órán át elérhető bejegyzésben.

Berki Mazsi gyorsan akar sok pénzhez jutni Forrás: Berki Mazsi/Instagram