Lakatos Márk öltöztetőn gúnyolódik Kembe Sorel - videó

Lakatos Márk
Vágólapra másolva!
Kembe Sorel egy TikTok-videóban osztotta ki Lakatos Márk öltöztetőt, miután az suttyónak nevezte.
Vágólapra másolva!

Kembe Sorel korábban negatív véleményt mondott egy díjátadó gáláról, illetve az ott megjelent celebekről, amit Lakatos Márk "suttyóságnak" tartott, szerinte a színésznek fogalma sincs arról, hogy miről szól egy ilyen rendezvény. Erre válaszolt most a TikTokon Kembe Sorel:

@iamkembesorel Újra szól a nagy semmi, de muszáj válaszolni utoljára. IG: iamkembesorel #fyp#kembesorel#reakció#nonsense#pretaporter♬ Comical, fun, cute, video background music(1124511) - Lill Lilly

"Én nem tartalak stylistnak, sosem tartottalak. Attól még nem lesz valaki stylist, hogy sokáig harsányan kiabálja, és kizárólag az identitásából fakadóan előjogai mentén próbál érvényesülni" – üzente Lakatos Márknak.

Lakatos Márk Forrás: Lakatos Márk/Facebook

"Nem tartalak divattervezőnek sem, ezért említettem egy olyan szakembert Náray Tamás személyében, aki le is tett valamit az asztalra. Igaz, elkövettem azt a hibát, hogy a neved környezetében említettem az ő nevét is. Így joggal feltételezhetted azt, ezzel az intellektussal, ami neked van, hogy téged is divattervezőnek tartalak, de nem" – folytatta.

A Blikk szerint az öltöztető most élőzni hívta Kembe Sorelt.