Marics Petin nevetnek a kommentelők Tóth Andi miatt

Tóth Andi
Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi nehéz időszakon van túl, az őt ért nehézségekről néhány hónapja részletesen beszámolt. A gondjait tetézte Marics Petivel való kapcsolata, aminek véget is vetett. Azóta úgy tűnik, az élete egyre jobbra fordul, amihez hozzájárul hűséges társa.
Vágólapra másolva!

Bailey, aki elrabolta Tóth Andi szívét, nem más, mint az énekesnő imádott rottweilere. Korábban már írtunk róla, Tóth Andi mindent megtesz, hogy kiképezze kutyáját, akire már olyan régóta vágyott. A munka meglátszik, Andi legújabb videójában megmutatta követőinek, mire képesek Baileyvel. A kommentelők persze nem tudtak elmenni amellett, hogy az énekesnő továbbra is bomba formában van. Szexi, feszülős nadrágban sétál fel-alá a rottweilerével.

"Lennék a kutya" – írta egy férfi hozzászóló, de nők is megdicsérték az énekesnőt.

Nagyon jó embernek látszol. Csakis egy őszinte tiszta lélek tud ennyire szeretni egy kutyust - írta a hozzászóló, de rajta kívül még nagyon sok nő szolidarít Tóth Andival.

Remélem a megkeseredett kommentelők, akik folyamatosan kritizálnak vannak annyira értelmesek, hogy belátják, aki a kutyusát ennyire szereti, rossz ember nem lehet, bármennyire is szeretnék ezt hinni róla!"