Végleg vége lehet Király Viktor házasságának

Király Viktor, Virág Anita
Vágólapra másolva!
Egy nehéz döntésekről szóló idézet jelent meg Virág Anita oldalán, amely arról szól, hogy meg kell szabadulni az életben olyan dolgoktól, melyek "károsak, visszahúznak, leuralnak, meggyötörnek." Nagyon úgy néz ki, hogy a párnak nem sikerült megmenteni a házasságukat, és ezzel a kapcsolatot szeretné lezárni az énekessel.
Vágólapra másolva!

Virág Anita és Király Viktornak a házassága egy ideje válságban került. Viktor 2020 januárjában feleségül vette szerelmét, majd néhány hónappal később, Kolen érkezésével pedig igazi családdá váltak. 2023 elején elkezdődtek a találgatások a pár házassági válságáról. A rajongóknak először az tűnt fel, hogy már nem osztottak meg közös tartalmakat a közösségi oldalaikon, holott korábban mindennaposak voltak a szerelmes bejegyzések.

Forrás: Virág Anita/Instagram

Bár Viktor kezdetben tagadta, hogy bármi gond lenne közöttük, később beismerte, hogy valóban válságba került a házassága. Akkor úgy nyilatkozott, továbbra is sok időt töltenek hármasban, és mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat: közös randikat szerveztek, sőt, még egy romantikus vakációra is elutaztak kettesben Isztambulba.

Anita és Viktor – utolsó információink szerint – azóta is küzdenek a kapcsolatukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, külön élnek. Az énekes meg is erősítette, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

Forrás: Király-Virág Anita Instagram

Virág Anita saját 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában osztott meg egy sokatmondó idézetet, amely akár arra is utalhat, hogy arra készül, végleg véget vet Király Viktorral való házasságának:

Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben.. Mi az, ami kell.. és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz) és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy "hátha mégis"... Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek – akár látod, akár nem" - szúrta ki a szöveget a Blikk.