Kanye West buliján meztelen nők mellett lánya is ott volt

'I like Hitler': Kanye doubles down in wild Infowars stream Horizontal MUSICIAN
(FILES) In this file photo taken on October 11, 2018, Kanye West meets with US President Donald Trump in the Oval Office of the White House in Washington, DC. - Kanye West declared his "love" of Nazis and admiration for Adolf Hitler on Thursday, sparking outrage as another commercial partner announced it was splitting from the troubled superstar. In an extraordinary hours-long appearance on Infowars, the show fronted by conspiracy theorist Alex Jones, West -- now known as Ye -- wore a black mask completely covering his face, as he ranted about sin, pornography and the devil. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Vágólapra másolva!
Kanye West június 8-án töltötte be 46. évét, a rapper megadta a módját az ünneplésnek.
Vágólapra másolva!

Kanye West egy fergeteges szülinapi bulit tartott múlt hét pénteken Los Angelesben. A rendezvényen ott volt lánya, North West és új párja, Bianca Censori is, a nő és a kislány kéz a kézben érkeztek a buliba – írta meg a dailymail.co.uk. Hamarosan felkerült egy videó az internetre, amin az látható, velük egy időben a rendezvényen voltak olyan nők is, akik meztelen testéről sushit lehetett enni. A japán szokás nem nyerte el a követők tetszését.

- írta egy hozzászóló, míg egy másik úgy fogalmazott, felfoghatatlan számára, hogy történhetett meg mindez, míg ott volt a rapper lánya.

Tehát holnap Jézus Krisztusról és az erkölcsről fog prédikálni" – írta egy másik hozzászóló, aki már a rapper következő istentiszteletére utalt, ami két nappal a buli után volt. Kanye West 2019 januárja óta tart miséket, a szülinapja utánira azonban nem ért oda. Voltak ennek ellenére rengetegen, fehér kapucnis ruhát viseltek. Kézzel ették a húsokat, lazacot.

Forrás: AFP/Saul Loeb