Így kapott sztrókot a Família Kft. sztárja

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Lebénult Baranyi László fél arca, nem tudott beszélni, de a felesége azt hitte, csak bolondozik.
Vágólapra másolva!

A Família Kft. egykori Szép nagypapája egyre rosszabbul érezte magát, majd kiderült, hogy sztrókot kapott, azóta is orvosi felügyelet alatt áll, kórházban kezelték - írtuk korábban. "Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni. Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni" - emlékezett Baranyi László.

Baranyi László tv2

Most a Mokka stábja látogatta meg a 96 éves színészt, aki elárulta, hogy meccsnézés közben lett rosszul. Nem is tudott gyorsan reagálni, mert egész életében másodjára került kórházba.

"Mintha villogott volna valami a szemem előtt, elkezdett zsibbadni az arcom... félpofás lettem... a feleségem azt vette észre, hogy nem tudok beszélni. Megjedtem nagyon" - mesélte a TV2-nek. A felesége először azt hitte, bolondozik.

tv2

Mint Baranyi László mesélte, 70 évesen még szaltót ugrott, egyáltalán nem foglalkoztatta a kora. "Fizikálisan jó kondícióban voltam, nem akartam elhinni, hogy nekem valami bajom lehet. A vírus után kiderült, hogy az idő elszaladt velem" - jegyezte meg. Bővebben a videóban, lapozzon!