Több mint 40 év után visszavonul az ismert műsorvezető

NFL Players Compete On Wheel Of Fortune EOS1DMkII-231806 56342874 NFL Vertical FOOTBALL PROFESSIONAL
FORT LAUDERDALE, FL - DECEMBER 06: Host Pat Sajak performs during the NFL Players Week 10th Anniversary on Wheel Of Fortune on December 6, 2005 in Fort Lauderdale, Florida. (Photo by Doug Benc/Getty Images for PLAYERS INC) *** Local Caption *** Pat Sajak (Photo by Doug Benc / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Bejelentette visszavonulását Pat Sajak műsorvezető, aki több mint 40 éven át vezette a Szerencsekerék amerikai kiadását.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Szerencsekerék, vagyis a Wheel of Fortune ősszel induló, 41. évadja után visszavonul Pat Sajak, aki 1981 óta volt a műsor házigazdája – írja a Variety.

A Szerencsekerék az Egyesült Államokban Chuck Wooleryvel indult 1975-ben, de akkor még napközben ment – a főműsoridős verziót már Sajak kapta, a mostani formájában ismert műsort kezdettől fogva ő vezette, ami majdnem 8000 adást jelent.

Pat Sajak az amerikai Szerencsekerék műsorvezetőjeként Forrás: Getty Images via AFP/2005 Getty Images/Doug Benc

Sajak figurája több filmben és sorozatban is megjelent, önmagát játszotta például A szupercsapatban, a Divatalnokokban, a Férjek gyöngyében vagy az Amerika Huangjaiban.