Drámai fordulat Schobert Norbert karrierjében - videó

Schobert Norbi Norbert Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Nem volt egyszerű az elmúlt időszak Schobert Norbert és családja részére. A Norbi Update nevű cégüket ugyanis 40 millió forintra büntette a Gazdasági Versenyhivatal. Ha ez nem lett volna elég, az első részlet fizetésének elmulasztása miatt újabb büntetést szabtak ki rájuk. A fitneszedző elárulta, mihez kezd. 
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert rájött, fellépések nélkül mit sem ér az élete. Úgy fogalmazott, órák nélkül számára az élet olyan, mintha Mága Zoltánnak kellene a hegedűje nélkül élnie.

Itt vagyok ötvenkét évesen, tudok jól mozogni, órát tartani... Logikusan az én órám nem a 14 éves tiktokkereknek fog szólni, hanem a negyven, ötven, hatvan pluszosoknak, de az ő életüket meg tudom egy húsz évvel hosszabbítani – mondta a Tények Plusz stábjának a fitneszguru, akinek órái szeptemberben kezdődnek.

Júniusban el fog indulni a Réka videótára, és a Rékának szerintem az alakreform brandjét fogom építeni, mert tizenhárom éves a Rékának a brandje, és én eddig nem foglalkoztam vele. Minden időmet, energiámat, pénzemet elvitte az update. Most a Rékán a sor – zárta Norbi, aki azt is elárulta, nem igaz a pletyka, miszerint válnának Rékával. Azt mondta, válásról közöttük soha nem volt szó.