Durván támadják Dukai Reginát legutóbbi fotója miatt

Dukai Regina
Vágólapra másolva!
Dukai Regina bár sokat várt az anyaságra, nemrég mégis megadatott neki, kislányának tavaly decemberben adott életet. A büszke anyuka bár óvja a magánéletüket, de nem tudja megállni, hogy ne osszon meg egy-két fotót a mindennapjaikról. Most egy közös baba-mama fotó miatt kapott rengeteg támadást, amire valószínűleg ő sem számított, amikor közzétette.
Vágólapra másolva!

Dukai Regina ritkán posztol magánéletéről, civil férjét sem mutatta meg a nyilvánosság előtt, hiszen a férfi nem szeretne szerepelni. Valószínűleg az is közös döntés volt, hogy kislányukat, Olíviát mennyire mutathatja meg a követőinek, ezért alkalmazza azt a módszert, mint Rúzsa Magdi, hogy ügyel arra, a baba arca ne látszódjon a képeken.

Dukai Regina maga sem gondolta, hogy ilyen durva kritikákat kaphat Forrás: Dukai Regina/Instagram

A legutóbbi közös baba-mama fotón kislányára napszemüveget adott, mégis kitakarta az arcát egy fehér szív-emojival. Emiatt a kitakarásos módszer miatt sokan felháborodtak, egyesek szerint semmi értelme az ilyen képeknek.

"Cukik meg minden, tök jó, hogy csinált vele képet, de minek rakja fel többezer ember elé, ha utána úgyis kitakarja?" - kérdezte valaki, aki szerint teljesen felesleges ilyen képeket mutatni, amivel nagyon sokan egyetértettek.

- fogalmazott durvábban egy másik kommentelő.

"Számomra ennél undorítóbb nincsen... akkor ne tegye fel és kész! Egyszerűen nem értem miért kell ez..." - érkezett még sok hasonlóan ingerült megjegyzés a kitakart fotó miatt, de valószínűleg nemcsak emiatt a fotó miatt haragudtak meg Dukai Reginára, hanem azért, mert sok esetben ezt a módszert alkalmazza, mint férje esetében is.

Akadtak olyan kommentelők is, akik védelmükbe vették a modellt, de sokkal többen voltak, akiket dühít az, amit Dukai Regina csinál a közösségi oldalain.

Nagyon büszkék vagyunk rá, gyönyörű kislány - nyilván. Regina is gondolom így van vele. Szeretné védeni, de teljesen eldugni sem szeretné a világ elől. Ez ilyen köztes megoldás. Néha posztol csak a kislányról, és akkor is így. Én ezzel teljesen tudok azonosulni" - idézi a Ripost az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoporttag magyarázatát, aki védelmébe vette Dukait, mivel ő is szokta alkalmazni a kitakarást a saját fotóin.

Dukai Regina ezzel a fotóval idegesítette fel a követőit Forrás: Reddit