Nem bír magával Kulcsár Edina férje, G.w.M megint botrányt csinált

G.w.M.
Vágólapra másolva!
G.w.M tizennégy éves korában kezdett zenélni, mert úgy gondolta, ezzel törhet ki a nehéz körülmények közül. Ma már kifejezetten luxuséletet él, ezt előszeretettel mutatja meg követőinek, bár a dicsekvéssel sokszor felidegesíti az embereket. A rongyrázó életmódján és vagyona mutogatásán túl, a Kulcsár Edina felé tett gesztusai is túlzásnak tűnnek. Tetoválások, méregdrága ajándékok, botrányok, bakik: összeszedtük a rapperrel kapcsolatos legmegosztóbb történéseket.
Vágólapra másolva!

G.w.M vagyis Varga Márk gyerekkora, ahogy fogalmazott, hullámvasút volt. A szülei nagyon jól éltek, míg nem a nevelőapja börtönbe került. A zenész azt mondta, a volt felesége csalta csapdába a férfit.

Igazi kis utcagyerek voltam. Bandáztunk, verekedtünk sokat. Akkoriban a Gát utca, Drégely utca úgy nézett ki, hogy minden egyes kapualjban voltak négy-, öt-, tíz-, húszfős kis csapatok, kisgyerekek késekkel. Túlélés volt..." - emlékezett vissza rossz gyerekkorára a rapper.

G.w.M szó szerint szórja a pénzt Tv2

Luxus életét nem titkolja rajongói elől,

a Szerencsekerék című műsorban kiderült, milliókat szórt a közönség közé. A TV2 stúdiójában elmesélte, karkötője elszakadt egy fellépésén, az aranyékszer pedig lerepült a színpadról.

Szerinte 120 gramm arany volt, és nem volt olyan helyzetben, hogy visszakérje, úgyhogy hagyta veszni. Mivel a fazonarany grammja manapság 40-50.000 forint körül van, kiszámolható, hogy több milliót ért az ékszer, legalábbis a rapper szerint.

Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edinával felvállalták, egy párt alkotnak, G.w.M vett egy méregdrága autót. Az erről készült fotót azóta már eltávolította az Instagram-oldaláról, a szöveg mellette azonban megmaradt.

– írta bejegyzésében, aki nem sokkal azután az egykori szépségkirálynőt egy Porschéval lepte meg.

Volt, aki azt írta, Kulcsár Edina megváltozott, amikor Csutival volt, sokkal szimpatikusabb volt. Furcsállták, hogy míg azt állítja, nem számít neki a pénz, tetőtől-talpig Gucci ruhákban jár. Elmondása szerint a rapper beleszól az öltözködésébe, ruhái nagy részét az összeköltözésük után ki kellett dobnia.

Forrás: Instagram

Kulcsár Edina énekesi karrierről álmodott, melyet az Egyetlen szó című dallal akart elindítani, de óriási bukás lett. Ekkor találtak egymásra a rapperrel, annak ellenére, hogy mind a kettejüknek volt családja. Később megpróbálkoztak egy duettel, ami a Boldogság címet viseli, de az sem aratott osztatlan sikert a hallgatóság körében.

- írta például egy követő, de a pár nem zavartatta magát.

Nem sokkal később szűk, családi körben összeházasodtak, a képeik alatt természetesen negatív hozzászólások is megjelentek. Valaki azt írta, Nagy Melanie szerint őt is elvette volna, mielőtt Edinával összejött, gyerekei anyjával az esküvőt tervezték. Az újdonsült férj nem fogta vissza magát és nyilvánosan alázta meg gyerekei anyját, Nagy Melanie-t.

Sokan ragadnak benne egy rossz, kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt! Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív hazug személyiséget sajnos... Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? De csak mert érdekelt, mi a válasz! Hát, azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba" - magyarázta G.w.M, aki a gyerektartással kapcsolatban nem tudott megegyezni Melanie-val, ezért a bírósághoz fordultak. Az édesanya szerint a zenész nem fizet eleget, így a nőre hárul minden anyagi teher, illetve egykori közös otthonuk hitelét is neki kell törlesztenie, miközben gyerekei apja a luxuséletével dicsekszik.

Kulcsár Edina és G.w.M az esküvőjük napján Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!