Újabb botrány Harry herceg körül, édesanyja bizalmasa perelné be a férfit

Harry herceg, bíróság, per, Daily Mirror, Sussex hercege
LONDON, UNITED KINGDOM - JUNE 06: Prince Harry, the Duke of Sussex, leaves the High Court after giving evidence in his case which is a part of a group lawsuit against the Mirror Group Newspapers over alleged unlawful information gathering in London, United Kingdom on June 06, 2023. Rasid Necati Aslim / Anadolu Agency (Photo by Rasid Necati Aslim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg botrányt halmoz botrányra. Most Diana hercegné legközelebbi alkalmazottja árulta el, hogy jogi lépéseket fontolgat a herceggel szemben.
Vágólapra másolva!

Paul Burrel tíz évig szolgálta Diana hercegnét. A komornyik szerint Harry hazudott a nyilvánosság előtt, hamis állításokat tett róla és másik alkalmazottakról – írta meg a Daily Star, amit a Bors szúrt ki. A férfi akkor gondolja meg magát, ha a herceg nyilvánosan visszavonja korábbi állításait, miszerint alkalmazottai eladták az anyja vagyonát a hercegné halála után. A sértett így fogalmazott:

Szeretném látni a bizonyítékokat, de tudom, hogy nem lesznek ilyenek. Jogi lépéseket fontolgatok, ugyanis itt a jóhírnevem van veszélyben – mondta Paul Burrell.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim