Így van most, a kórházi kezelések után Tóth Gabi kislánya

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő forgat, a munkája miatt nincs mindig ideje otthon maradni a kislányával, aki sokat beteg mostanában.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a család.hu-n vezetett blogjában mesélt arról, hogyan egyezteti össze a munkát az anyai feladatokkal.

"Nyilván tudtam, hogy az ovi megkönnyíti ugyan a dolgom, de azért így is okoz majd fejtörést, hogy mennyit vállalhatok ezután.

Mármint a betegség, az önmagában is mindig az, de ha anyaként ilyenkor nem tudsz a gyereked mellett lenni, mert dolgoznod kell, az a legkegyetlenebb kínzással is felér. És persze az is, ha öröm éri, és veled szeretné megosztani, de neked csak arra van időd, hogy egy puszit lehelj a homlokára és már rohannod is kell" - írta.

Tóth Gabi a kislányával Forrás: Tóth Gabi/Instagram

akkor, amikor neki csak arra van szüksége, hogy hozzám bújjon. Itt jegyezném meg, hogy mennyire hálás vagyok a csodasminkesemnek, hogy minden alkalommal eltünteti a sírás jól látható nyomait a szemem alól."

"Fontos, hogy hangsúlyozzam, nem csak arról van szó, hogy nekem dolgoznom kell, és szegény én! A legtöbb anyának kell dolgoznia. A bűntudat abból is ered, hogy szeretjük a hivatásunkat. Hogy a választott szakmánk követel áldozatokat és felénk is vannak elvárások. Nem mondhatom a műsor készítőinek, hogy bocs, késni fogok, mert még rajzolgatunk Hannival, addig a zsűritársaim kártyázzanak, a stáb meg focizgasson a közönséggel és a szereplőkkel, majd érkezem" - magyarázza Tóth Gabi, aki a napokban Erdélyben turnézik nagy sikerrel.