Több furcsa dolog derült ki a drogszeánsz után félholt állapotban talált VV Anettről

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
Fűzőt kell hordania a volt valóságshow-szereplőnek.
Vágólapra másolva!

Egy éve történt, hogy egy ayahuasca-szertartás után törött csontokkal, félig kiszáradva, kritikus állapotban találtak rá VV Anettre egy erdőben, ha nem jár arra senki még egy napig, meghalt volna. Most elmesélte, hogy az a nap lett az új születésnapja egyben.

Béres Anett jobban van, de fűzőt kell hordania Forrás: Béres Anett Instagram

"Szeretem a júliust, nemcsak a születésnapom miatt, de a meleg miatt. Nem szeretem a hideget, ez az a klíma, ami nekem való. Idén két születésnapot is ünneplek, az egyiket a tavaly történtek után.

hogy megünnepeljem az első szülinapomat. Bár nem vagyok templomba járós, de úgy érzem, ezen a napon meg kell tennem. Majd egy héttel később pedig az igazit is megünneplem. Családdal, barátokkal, de csak csendesen, már nem vágyom nagy felhajtásra – mesélte.

"Konkrét terveim nincsenek a nyárra. Egyet biztosan mondhatok, külföldre nem megyek! Szeretném kihasználni itthon a nyarat, hiszen olyan rövid ideig tart. Nemrég a Balatonon tölthettem egy kis időt, végre napozhattam is. Azon viccelődtünk a barátaimmal, hogy mennyire fehér a bőröm... Nem emelhetek, arra fokozottan vigyázok, valamint hordom a fűzőt is" – mondta a Borsnak.