Meglepő fordulat: be kell ismernie VV Fanni gyilkosának az emberölést, különben nagy bajba kerül

VV Fanni, Fanni, haláleset, Való Világ, valóvilág
Vágólapra másolva!
Hamarosan Novozánszki Fanni szüleihez kerül az a pénz, amit a rendőrök a házkutatás során megtaláltak és amit B. László szeretett volna megszerezni. Ezen kívül egy feladatuk is lesz a szülőknek. Egy jogi fortély miatt ugyanis B. László, akit bár elítéltek, de eddig tagadta a gyilkosságot, be kell hogy ismerje, mit tett, különben bajba kerülhet.
Vágólapra másolva!

B. Lászlót május 17-én a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen 20 év börtönbüntetésre ítélte VV Fanni meggyilkolása miatt. A lány édesanyja már korábban elmondta, rosszul van attól, hogy ehhez a pénzhez nyúljon. A törvény értelmében azonban őket illeti a 4.5 millió forint, így a nő később úgy döntött, hogy egy szobrot készített lányáról – olvasható a Bors oldalán. Most megszólalt a család ügyvédje.

– mondta dr. Lichy József.

Az esetünkben ez B. László, aki végig tagadta a bűnösségét... De teszünk róla, hogy ne legyen nyugta még egy jó darabig. Úgy tervezem, hogy beidézzük őt is erre a tárgyalásra, ahol tanúként fogja meghallgatni a bíró. Ha nem mond igazat, akkor pénzbírsággal sújtható. Legalább ennyi kellemetlensége legyen, ha már elvette egy ártatlan lány életét – tette hozzá az ügyvéd.

Magyarán: ha B. László letagadja a gyilkosságot, amiért jogerősen elítélték, fizetnie kell.

Forrás: police.hu