Elege lett Marics Peti barátnőjének

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Kiborult Marics Peti barátnője, Kovács Gyopár, nem szeretné, ha a sajtóban és a közösségi médiában tovább foglalkoznának a magánéletével.
Vágólapra másolva!

Kovács Gyopár egy Instagram-sztoriban fakadt ki, miután szinte naponta jelennek meg a hírek róla és Marics Petiről, holott a kapcsolatukat hivatalosan még egyikük sem erősítette meg – a színésznő pedig továbbra sem szeretne beszélni róla.

Kovács Gyopár Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/

"A következő pár sor önmagam megerősítésére szolgál, semmilyen külső visszacsatolás igényét nem foglalja magában, csak úgy érzem, elértem egy pontra, ahol már nem mehetek el mellette szó nélkül.

A közösségi médiában való megjelenés mellett én is egy huszonéves lány vagyok, akinek van családja, szerettei. Ha valaki közel áll hozzám, azt szeretem, és talán az ilyen személyek bántása jobban fáj nekem, mint nekik. Kérlek, tartsátok tiszteletben az ő életüket. Eddig sem volt szükségem napi cikkekre ahhoz, hogy a munkámat végezzem. A nyilvánosság előtt én továbbra is színésznői minőségben szeretnék létezni, akiről a munkája miatt beszélnek az emberek" – írta.

Kovács Gyopár posztja Forrás: Instagram/Kovács Gyopár