Meglepő, mire készül Harry és Meghan

royals Square Vertical
(L-R) Meghan, Duchess of Sussex, Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, and Zara Phillips leave after attending the National Service of Thanksgiving for The Queen's reign at Saint Paul's Cathedral in London on June 3, 2022 as part of Queen Elizabeth II's platinum jubilee celebrations. - Queen Elizabeth II kicked off the first of four days of celebrations marking her record-breaking 70 years on the throne, to cheering crowds of tens of thousands of people. But the 96-year-old sovereign's appearance at the Platinum Jubilee -- a milestone never previously reached by a British monarch -- took its toll, forcing her to pull out of a planned church service. (Photo by Daniel LEAL / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghan Markle megítélése egyik pillanatról a másikra változott meg az Egyesült Királyságban. Kezdetben kifejezetten szerették az amerikai színésznőt, ez azonban nem tartott sokáig. Ahogy bejelentették, hogy Harry herceggel lemondanak a királyi családdal járó kötelezettségeikről, mindennek vége volt. Vagyis, talán az volt csak a kezdet...
Vágólapra másolva!

Ahogy elhagyták a királyi udvart, nemsokára a képernyőkön lehetett őket viszont látni. Harry és Meghan címmel jelent meg a pár első sorozata a Netflixen 2020-ban. Az alkotás a megismerkedésüktől kezdve dokumentálja szerelmüket, és díjra jelölték Hollywoodban. A Daily Mail cikkét szemlézte a Blikk, amelyben arról írnak, hogy a pár jelenleg tárgyalásokat folytat egy következő dokumentumfilm-sorozatról.

Forrás: AFP/Daniel Leal

Hivatalosan még nem jelentették be a produkció témáját, de úgy tűnik, hogy a fiatalok házak építésében fognak segédkezni afrikai falvakban. Egy másik forrás szerint azonban egészségügyi felvilágosítást fognak tartani a helyieknek.

A hollywoodi sztrájk viszont, mint minden alkotást, ezt is hátráltatja vagy talán lehet, hogy el sem készül. Egy másik cikkben később arról ír az angol lap, hogy Meghan Markle édesapja ma ünnepli a 78. születésnapját. Ez már a hatodik olyan év, hogy a lánya nem beszél vele ezen a jeles napon sem. Egykor remek volt a kapcsolatuk, habár anyjával elváltak, Tom Markle jó apukának számított Meghan bevallása szerint is. Időközben viszont rengeteg dolog történt: az édesapa például a lány engedélye nélkül engedte magát fotózni pénzért a bulvársajtónak. Egy biztos: annak idején ő vitte Meghant a hollywoodi stúdiókba.

Forrás: NORTHFOTO