Vágólapra másolva!
Egy ideje gyengélkedik az Omega legendás gitárosa, Molnár György Elefánt megküzödtt a rákkal, majd súlyos baleset is érte, az egészségért küzd az utóbbi időben. Nemrég saját magára hívott mentőt, de még most sem tudják, hogy mi okozza nála a problémát.
Vágólapra másolva!

Már hetek óta küzd rejtélyes szédülésével Molnár György Elefánt, akit már azóta számtalanszor megvizsgáltak, mégsem kapott megnyugtató híreket.

Júniusban hívott magának mentőt az Omega gitárosa, aki gyanította, hogy nagy a baj, de azóta sem tudott meg semmi konkrétat.

Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami" - mondta korábban a zenész.

Most újabb hírekkel szolgált állapotáról, viszont semmi biztosat nem tudott mondani továbbra sem, orvosai is tanácstalanok.

Épp elég nagy baj, hogy ez még mindig jelen van. Kíváncsi vagyok, mi lehet velem, és várom, hogy megszűnjön a problémám" - mondta a Borsnak Molnár György Elefánt, aki nem adja fel, mert szeretné kideríteni mi okozza a rejtélyes szédülését.

Molnár György Elefánt sokat betegeskedik az elmúlt években TV2

További részleteket a zenész állapotáról a holnap megjelenő Bors napilapban, illetve a BorsOnline-on olvashat!