Szikora Róbert elmondta, mit gondol Johnny Depp elmaradt koncertjéről

Szikora Róbert
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, tegnap este elmaradt a Hollywood Vampires budapesti koncertje, amire azóta sem adtak egyértelmű magyarázatot a szervezők. Annyit lehet tudni, hogy Johnny Depp állítólagos rosszulléte miatt nem tudtak színpadra állni, de a pontos körülményekről nem beszéltek. Most Szikora Róbert, aki korábban durva szavakkal illette a zenekart, elmondta, hogy mit gondol valójában a történtekről.
Vágólapra másolva!

Szikora Róbert nem rejtette véka alá véleményét Johnny Depp és Alice Cooper zenekaráról, úgy gondolja, hogy zenéjük a "szellemi fertőzés gócpontja". Most mégis sajnálja a történteket, mert szerinte nagyon súlyos és komoly dolog állhatott a háttérben, hogy lemondták a tegnap esti koncertet.

Tehát csakis egy olyan körülmény okozhatta a kialakult helyzetet, ami valóban nagyon komoly, az akaratuknál nagyobb erő miatt kellett így határozniuk. Korábban nem túl pozitívan nyilatkoztam erről a fiatalemberről, most viszont csak azt tudom mondani, sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe került, hiszen profiként biztosan nem tett volna ilyet, ha nincs rá nyomós oka. Jobbulást kívánok neki" - mondta Johnny Deppről Szikora Róbert a Blikknek.

Szikora Róbert soha nem mondott le koncertet, nem hagyta cserben a közönségét Fotó: Csudai Sándor - Origo