Emiatt a mondat miatt veszített 200 ezer követőt a világsztár énekesnő

2023 Time 100 Gala politics award celebrity Horizontal HEADSHOT
US rapper Doja Cat arrives for the Time 100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at Lincoln Center's Frederick P. Rose Hall in New York City on April 26, 2023. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Négy hét alatt közel 200 ezer követőt veszített Doja Cat, miután elkezdte sértegetni a saját rajongóit.
Vágólapra másolva!

Közel 200 ezer követőt (négy hét alatt 188 ezret) veszített az Instagramon a Grammy-díjas Doja Cat, miután egy másik közösségi felületen, a Threadsen elkezdett veszekedni a rajongóival – írja a Daily Mail.

Doja Cat Forrás: AFP/Angela Weiss

Doja Cat azóta azt a fiókját már törölte, eredetileg arról írt, hogy nem érti, a rajongói miért hívják magukat kiscicának, Kittennek vagy Kittenznek. "Ha így hívod magad, az azt jelenti, hogy sürgősen le kell jönnöd a telefonodról, szerezned kell valami munkát és segítened kell a szüleidnek a háztartásban" – üzente.

Doja Cat 2020-ban egyébként maga szavaztatta meg a rajongóit, hogy minek hívja őket (és ennek az eredménye lett a Kittenz), de amikor ezt felemlegették neki, úgy válaszolt, hogy akkor még csak "egy alkoholista tini" volt.

Az énekesnőnek a botrány ellenére rengeteg feliratkozója maradt az Instagramon, jelenleg is majdnem 26 millióan követik.