Kiderült az igazság Marics Peti szerelmi életéről

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Tóth Andi után Kovács Gyopárral sem lesz túl hosszú távú Marics Peti kapcsolata, legalábbis a jósnő szerint, aki úgy látja: a következő években rengeteg nő megfordul majd a híresség oldalán - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Marics Peti karrierje nagyon jó úton halad, rengeteg rajongója van, imádják őt a lányok. Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb zenéi, illetve külföldi turné is látszódik a kártyában.

A zenéje Amerikáig fog eljutni

- mondta a lapnak a jósnő, aki kitért az énekes magánéletére is.

Lányok jönnek, mennek

Úgy tűnik, hogy Kovács Gyopárt már nem emlegetjük sokáig Marics állítólagos barátnőjeként, ugyanis a jósnő azt látja, hogy ez a kapcsolat sem lesz hosszúéletű.

Még párszor feltűnnek egymás társaságában, aztán újabbnál újabb lányok váltják majd a színésznőt.

Ez azért is furcsa, hiszen a sztárpár hivatalosan még mindig nem erősítette meg a kapcsolatát, csupán abból lehet arra következtetni, hogy együtt vannak, hogy Gyopár rendszeresen feltűnik, vagy éppen elesik a ValMar koncertjein. A szerelmi életét tekintve is igazán izgalmas időszak várható. Pár alkalommal még együtt látják majd a jelenlegi kedvesével, de nem ő az igazi számára, így szakítás lesz a kapcsolatuk vége.

Peti mellett még rengeteg nő meg fog fordulni, egyelőre nem látom, hogy ő el akarna köteleződni, nősülni meg pláne nem. Sokkal inkább a karrierje és a bulizás érdekli - tette hozzá Évi, hamarosan pedig talán az is kiderül, hogy igaza volt-e a kártyáknak.