Újabb váratlan fordulat: Krausz Gábor magával vitte a kislányát

Tóth Gabi, Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Állítólag, amíg Tóth Gabi Szentendrén van az új szerelmével, addig Krausz Gábor a közös gyerekükkel, Hannarózával próbál minél több időt tölteni.
Vágólapra másolva!

Nem fecsérli az időt Tóth Gabi és új párja, amióta az énekesnő és férje, Krausz Gábor múlt szerdán bejelentették a szakításukat.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel. Bár az énekesnő eddig nem beszélt új kapcsolatáról, a napokban több fotó is készült róluk.

Az is felmerült, hogy Tóth Gabi már nem csak vendégül látja Szentendrén új kedvesét, de oda is költöztette a táncost. A sztárséf közeli ismerőse szerint bár az énekesnő élvezi az új helyzetet, Hannarózának érthetően túl sok a változás, így Gábor jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a kislányt.

– kezdte a Borsnak az ismerős.

"Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat – tette hozzá az informátor.