Hihetetlen dolgot mondott feleségéről a TV2 sztárja

Gryllus Dorka Simon Kornél: „Negyven éves vagyok, semmihez sem szeretnék jó pofát vágni, amihez nem muszáj” Kult
Simon László és Gryllus Dorka igyekeznek nem a nyilvánosság elé teregetni a magánéletüket
Vágólapra másolva!
Simon Kornél és Gryllus Dorka 2020-ban házasodtak össze, két gyerekük van. Nem titkolják, néha nekik is vannak hullámvölgyeik a kapcsolatukban. Ez azonban nem veszi el a kedvüket egymástól, fejlődni szeretnének általuk. Hogy mikor és hogyan látta meg Kornél Dorkát először, és mit érzett, azt most elárulta.
Vágólapra másolva!

Élete legjobb történetét mesélte el a TV2 Pepe című műsorának sztárja, Simon Kornél. "A mai napig nem értem, hogy kunkorodhatott fel bennem a gondolat. Az életem sztorija most már ez. Az első találkozásunk – amire Dorka nem emlékezhet, hiszen nem látott engem, csak én láttam őt – a szegedi régi hídon történt. Hogy az akkori férjének, Geszti Péternek volt ott koncertje, vagy Dorka játszott a szegedi szabadtérin, már nem tudom..." – kezdte a színész a Palikék Világa by Manna című műsorban.

Néztem hosszan az autó után, valami isteni sugallat jött, nem tudatosan fogalmaztam meg ezt magamban, hogy ez a nő egyszer a feleségem lesz. Aztán arra jutottam, hogy »Jézusom, miket gondolok«. Aztán mentünk tovább, és aztán lapoztunk. Amikor az anyukája felhívott, hogy Dorka rendezne egy darabot az én főszereplésemmel, és összesen ketten szerepelnénk benne, egy kicsit előjött bennem, hogy akkor mi lesz. És ez lett" – mesélte Dombóvári Vandának Kornél, aki arról is beszélt, természetesen nekik is voltak már hullámvölgyeik. "Lehet, hogy tényleg nehéz elképzelni, de volt már égszakadás-földindulás" – magyarázta a színész, és Dorka sem tagadta ezt.

Nem titok, hogy iszonyú sokat dolgozunk és dolgoztunk magunkon, hogy ezt az energiát pozitív mederbe tereljük. Nagyon-nagyon boldogok tudunk lenni, de amikor ezt az energiát egymás ellen fordítjuk, el tud indulni egy lavina" – mondta őszintén a színésznő.