Melltartó nélkül fotózták Radics Gigit - kép

Liszt Ünnep
Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Nemrég tudatta a nyilvánossággal Radics Gigi, hogy ő és gyereke apja úgy döntöttek, elválnak útjaik. Közös kislányukat továbbra is szeretetben, egyetértésben szeretnék nevelni, ezért azóta sem nyilatkoztak a szakításuk részleteiről. Annyi biztos, hogy az énekesnő egyre jobb formában van, szemmel láthatólag már nem bánkódik az elválás miatt.
Vágólapra másolva!

Kifogástalan formában van Radics Gigi, aki a szakítás óta egyre jobban érzi magát a bőrében. A szobrász, Mikus Áron és az énekesnő 2020-ban vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, majd nem sokkal később megszületett kislányuk, Bella. A páros azóta sem házasodott össze hivatalosan, most már nem is fog, hiszen úgy döntöttek, egymás nélkül folytatják.

Radics Gigi a szülés után drasztikus fogyókúrába kezdett, egyre jobb formában van. Ma már kifogástalan az alakja, ezt nem is fél megmutatni a közösségi oldalán, most talán az egyik legmerészebb fotózásáról mutatott egy felvételt egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben. Az énekesnő egy falatnyi, mélyen dekoltált szatén ruhában állt a kamerák elé, mely alatt szemmel láthatólag nem viselt melltartót sem.

Egyre szexibb Radics Gigi Forrás: Radics Gigi Instagram