Köllő Babett kínos pillanatokat élt át a Sztárban sztár leszek!-ben

Köllő Babett, Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Többen Köllő Babett miatt jelentkeztek a Sztárban sztár leszek! új évadába, az előadásukban azonban nem mindig volt köszönet. A műsor mestere mesélt a kínos pillanatokról.
Vágólapra másolva!

Vasárnap új szabályokkal indul a TV2-n a Sztárban sztár leszek! új évada, amelyben Tóth Gabi és Majka, valamint Pápai Joci mellett Köllő Babett is ismét ott lesz a mesterek között, értékeli a jelentkezők produkcióit.

Előfordultak persze tehetségek, de sajnos sok volt az, aki inkább csak reménykedett abban, hogy tehetséges. Persze a mestertársak nem hagyták annyiban, kaptam az ívet rendesen, főleg mert rájuk egyáltalán nem jellemző, hogy így válaszolgatnak rajongóknak, mint én" – mondta Köllő Babett a Blikknek a forgatásról.

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! stúdiójában Forrás: TV2

Babett ugyanis igyekszik mindenkinek segíteni, erről így nyilatkozott: "Én tényleg próbálok mindig mindenkinek segíteni. Azt vallom, hogy ha valaki szeret, rajong érted és megtisztel azzal, hogy ír neked, akkor egy-két kedves mondat válaszként bele kell férjen. Ráadásul pontosan tudom, milyen, amikor nulla segítséggel elkezded magadat építeni, emlékszem, hány alkalommal futottam bele falakba, mennyiszer törtem össze, milyen érzés volt, amikor már majdnem fel akartam adni."