Nagy bajban lehet Mohamed Fatima

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, Mohamed Fatima eladja a közösségimédia-oldalait, visszavonul a médianyilvánosságtól. Most megszólalt egy szakértő, szerinte az, hogy az énekesnő pénzért adja el az oldalait, nem legális.
Vágólapra másolva!

Ezt írta közösségi oldalára Fatima: "Eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima-felületet, mert más vonalon folytatom tovább az életemet, és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni!... Senkinek nem szeretnék a jövőben riportot adni az életemmel vagy a munkámmal kapcsolatban, úgyhogy kérem a kedves sajtót, hogy ezt tartsa tiszteletben"– magyarázta friss posztjában az édesanya, aki azóta eltávolította bejegyzését. Most megszólalt egy közösségi média szakértő az üggyel kapcsolatban.

– tette fel a kérdést Forgács Mariann a TV2 Tények Plusz című műsorában.

Ennek megvan az ideje, egy új admin nem dobhatja ki a régit. A Facebook, Meta igyekezett felkészülni erre. Az, hogy ennek utána milyen következménye van, az egy másik kérdés. Készül-e az eladásról számla, adóbevallásban szerepel majd-e" – tette hozzá a szakértő. Fatima korábban azt nyilatkozta, nem szeretné gyerekét rivaldafényben nevelni és a férje sem szereti a kamerákat. Talán éppen ez is az oka a döntésének.