Hevesi Kriszta elmondta, hogyan vesztette el a szüzességét

Hevesi Kriszta és a női orgazmus titkai
Vágólapra másolva!
Az ismert szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta egy friss interjúban azt is elárulta, hogy milyen körülmények között vesztette el a szüzességét.
Vágólapra másolva!

Hevesi Kriszta ritkán oszt meg részleteket a magánéletéről, most azonban kivételt tett: a Ripostnak többek között azt is elárulta, hogy miként vesztette el a szüzességét – miután egykeként nőtt fel, nem nagyon tudott kivel beszélni a szexualitásról.

Hevesi Kriszta Forrás: Instagram/Hevesi Kriszta

"Édesanyám nagyon szemérmes volt. Ha a szexualitásról volt szó, akkor vagy kitáncolt a beszélgetésből, vagy elpirult. Apunak viszont nagyon jó humora volt, és imádott az ilyen dolgokkal poénkodni, én egy kicsit a két végletből lettem összeturmixolva" – mesélte a családi hátteréről, utána tért csak rá a lényegre.

Én azt gondolom, hogy jó időpontban kezdtem, 16 és fél éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Persze előtte ismerkedés is volt az illetővel, illetve az első alkalmat megelőzően igyekeztem olvasmányokat keresni erről, újság vagy könyv formájában, amihez akkoriban nagyon nehéz volt feltűnésmentesen hozzájutni" – magyarázta.