Rengetegen támadják az Ázsia Expressz legutóbbi győztesét

Halastyák Fanni
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz tavalyi évadának győztesét, Halastyák Fannit a műsor miatt sokkal többen megismerték, mint korábban, így egyre több követője is akadt a közösségi médiában. Ennek a népszerűségnek sajnos árnyoldalai is vannak, hiszen egyre több kritikát is kap a külsejével kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Halastyák Fanni, azaz Nemazalány sok kritikával néz szembe az utóbbi időben a külsejét illetően. Egy darabig nem válaszolt a rosszindulatú megjegyzésekre, de most nem bírta tovább és egy korlátozottan elérhető Instagram-bejegyzésben reagált olyan kritikákra, hogy eltorzult az arca és túlzásba vitte a plasztikát.

Megint egyre többször kapom meg, hogy már mindenem plasztikázva van, amitől nekem már fáj a szívem. Pedig csak meghíztam, mint a vaddisznók, attól torzult el a fejem..." - írta az énekesnő, akinek nagyon rosszul esik, hogy folyton a megjelenése miatt bántják, pedig nagyon nehezen fogadta el magát ezek nélkül is.

Azt elsimerte, hogy épp ezért sokáig használt egy képszerkesztő alkalmazást, ami filterekkel szépítette az arcát utólag, de ma már nem használja, mert eltorzult tőle az énképe - írja a Bors.