Radics Gigi úgy érzi, az orránál fogva vezették - videó

Radics Gigi
Radics Gigi a TV2 Mutasd a hangod! című műsorában énekel
Vágólapra másolva!
Nemrég kiderült, szakított Radics Gigi és gyereke édesapja. Az énekesnő karrierje azonban töretlenül szárnyal. Ő lesz ugyanis az egyik versenyzője a Dancing with the Starsnak és a Mutasd a hangod!-ban is feltűnik egy adás erejéig. Most szombaton láthatják és hallhatják majd a TV2-n a nézők, ahogy Radics Gigi és a szerencsés szereplő együtt duetteznek.
Vágólapra másolva!

Nagyon élvezte a Mutasd a hangod! forgatását Radics Gigi, erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt. Ez egy új formátum, amiben azt kell kitalálni, hogy ki tud és ki nem tud énekelni. A szereplők semmilyen hangot nem adnak ki, tátogva playbackel-nek, azonban olyan jól színészkednek, hogy még a profi énekesek sem tudnak kiigazodni rajtuk.

Radics Gigi a TV2 Mutasd a hangod! című műsorában énekel Forrás: TV2

Legalább is én, hogy mennyire hiteles az, ahogy próbál playbackel-ni...volt, aki teljesen megvezetett minket..." – magyarázta Radics Gigi, aki a mai napig szokott izgulni a fellépések előtt.

Mutasd a hangod! Forrás: TV2

Rá is próbáltam figyelni, de alapvetően nem tudjuk itt, hogy jót kapunk vagy rosszat, és úgy voltam vele, hogy megpróbálok elvonatkoztatni, bármi lesz" – tette hozzá az énekesnő, aki úgy fogalmazott, rájött az évek során, hogy kameraláza van. Hogy ez mennyire látszik, kiderül szombaton: 18:55-től Mutasd a hangod! a TV2-n.