Nagy veszteség érte Tóth Gabit

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak áll Tóth Gabi mögött, de az énekesnő próbál előre nézni, és nem a múlton keseregni. Néha egy-egy félmondatával sejteti, hogy mennyire megviselte a válás, az azt követő időszak, de igyekszik ezt jól kezelni. Most azonban olyan dolog történt, ami nagyon megrendítette őt, megtörten üzent a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabit nagy veszteség érte, hiszen hosszú évek óta volt házikedvence Csubakka nevű kutyája, akit úgy mentett meg 13 évvel ezelőtt az út széléről. Megható bejegyzésben köszönt el tőle, amihez közös képüket is mellékelte.

Pár órája elengedtük Csubakkát... Szemembe nézett végig, majd átkelt a szivárványhídon. Miközben néztük egymást megfogadtam, hogy nem fogok többet sírni bánatomban...

Tudom, hogy sokan vagytok, akik feladnátok, mert azt érzitek, hogy nem bírjátok el a sok nehézséget! Elbírjátok!

Ez a gyönyörű emberlelkű Csubakka Úr "mondta nekem", mert az utolsó lélegzetvételében is hála volt a szemében és pozitív lelki beállítottság! Drága kiskutyám! Most is tanítottál nekem valamit, ezt tetted azóta, amióta egy 4 méteres láncon megtaláltalak 2010-ben az M3 bevezetőn... Ott van egy csillagod az égen, amit neked ajándékoztam... Fényesebben ragyog mostantól, mint valaha! Hálából sírok, mert rád találtam és te minket választottál! Boldog vagyok, hogy ennyi éven át velünk voltál! Ég veled kiskutyám!" - írta Tóth Gabi megtörten az Instagram-oldalán.

A képek között lapozhat: