Milliárdos üzletember Demcsák Zsuzsa új párja

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Még csak néhány hónapja vált el, de a jelek szerint újabb házasságra készül Demcsák Zsuzsa. A Blikk szerint a leendő férj egy vidéki milliárdos.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető a férfival a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént - írta a lap.

Demcsák Zsuzsa nemcsak a követőit, de saját barátait is meglepte, amikor két héttel ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött fotójával tudatta, hogy ismét eljegyezték, hiszen úgy tudták, a műsorvezető szingli. Azóta sem árult el többet a titokzatos férfiról, ám a Blikk kiderített néhány dolgot a műsorvezető reménybeli harmadik hitveséről. A lap szerint

Zsuzsa egy vidéki, igen sikeres üzletember mellett találta meg a boldogságot,

akivel a közös munka hozhatta össze. A tévés feladatai mellett ugyanis kommunikációs tréningeket és konferenciákat is tart különböző vállalatoknál, így sodorta össze az élet vőlegényével is.

A lap kereste Demcsákot, de ő továbbra sem kíván nyilatkozni a magánéletéről, ám egyik ismerőse elárult néhány részletet új kapcsolatáról.

"Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden" - mesélte az ismerős.