Még mindig panaszkodik a Dancing with the Starsból kiesett Sydney van den Bosch

dancing with the stars, DWTS, 2023, TV2, 2023.10.21.TV2 show-műsor , tévé, TV, Dancing with the Stars 4. évad, október 21., második élő show, Van den Bosch Sydney, és Ádám Csaba
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Sydney van den Bosch és Ádám Csaba számára ért véget a verseny október 21-én a TV2 Dancing with the Stars című műsorában. A TV2 szerencselánya nem érti, miért nem ment át a produkciójuk az embereknek, és a harmadik adás napján is a kiesés miatt szomorkodik.
Vágólapra másolva!

Sydney van den Bosch nem titkolja, nem számított arra, hogy kiesik a műsorból, egy héttel a búcsúzás után is hiányzik neki a show.

"Az első szombat reggel, hogy nem kell rohannom a TV2-be, előkészülni az élő adásra... Hogy hiányzik-e? Igen. Hozzáadott az életemhez? Igen. Újra elvállalnám? Igen. Most viszont csak a képeket és a videókat lapozgatom az elmúlt 3 hónapról... Nem hiszek a véletlenekben. Ezt a videót az adás kezdete előtt készítettük pont mi hárman, akik a műsor végén összekarolva hallgatták a zsűri és a közönség döntését... Ugye, hogy nincsenek véletlenek" - írta az oldalán.