Vágólapra másolva!
Hunyadi Donatella egy friss interjúban titokzatos édesapjáról is beszélt, akiről hivatalosan jóformán csak annyit lehet tudni, hogy operaénekes.
Vágólapra másolva!

Kiszel Tünde lánya, a jelenleg a Dancing with the Starsban látható Hunyadi Donatella operaénekes apjáról, a vele való viszonyáról beszélt a Blikknek.

Hunyadi Donatella Forrás: Instagram

"Édesanyám teljesen megvédett ettől az egésztől, mindent megadott nekem, és az volt a természetes, hogy mi ketten vagyunk, nem is tűnt fel a hiánya. Persze egy idő után tettem fel kérdéseket, amelyekre édesanyám nyíltan válaszolt is... Amikor a nyilvánosság elkezdte bántani édesanyámat ezzel a kérdéssel, akkor felkereste apámat, hogy írjon alá egy papírt, vállalja az apaságot, de ő erre nem volt hajlandó. Ekkor kellett sajnos belemennie egy pereskedésbe.

elevenítette fel az emlékeit hét-nyolcéves korából.

"Tizennyolc éves koromban megkeresett, hogy most már felnőtt vagyok, és az édesanyám nélkül tud velem kommunikálni. Azóta minden héten beszélünk, de nem alakult ki az a viszony, amit ő szeretett volna, és nem is fog soha. Olyan nekem, mint egy kedves ismerős" – mondta még az apjáról.