Adele megszakította a koncertjét Matthew Perry halála miatt - videó

65th GRAMMY Awards
Adele
Vágólapra másolva!
Az egész világot sokkolta a Jóbarátok sztárjának, Matthew Perrynek hirtelen érkezett halálhíre, a színész 54 éves volt. A gyászoló sztárok sorra osztják meg szívszorító történeteiket a színésszel kapcsolatban. Adele-t annyira mélyen érintette a hír, hogy tegnap egy időre le is állította Las Vegas-i koncertjét és a közönség előtt emlékezett meg róla.
Vágólapra másolva!

Adele épp Las Vegasban lépett fel szombat este, amikor megjelentek az első hírek Matthew Perry halálával kapcsolatban. Az énekesnőt annyira megrendítette a színész halálhíre, hogy egy rövid időre megállította a koncertet.

„Életem végéig emlékezni fogok erre a karakterre" - mondta Chandler Bingről. Adele egy kedves gyerekkori emléket is megosztott a közönséggel.

- idézte fel.

Arról is beszélt, hogy személyesen nem ismerte a színészt, mégis mélyen érinti a halálhíre - írja a TMZ. "Ez mindig annyira sokkoló, főleg, ha egy olyan emberről van szó, aki megnevettetett és annyi örömet hozott az életedbe, miközben nem is ismerted. Ez az, ami annyira furcsa, soha életemben nem találkoztam vele. Szomorúnak érzed magad, különösen azért, mert nem feltétlen tudhatod, hogy mi is történt" - részletezte Adele, aki rendkívül bátornak nevezte Matthew Perryt, mivel mindig olyan nyíltan és őszintén vállalta a függőségét.