Így beszélt nemrég a saját haláláról Matthew Perry

Opening Night on Broadway of Lucas Hnath's "A Doll's House, Part 2" Starring Laurie Metcalf And Chris Cooper GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment topics topix bestof toppics toppix
NEW YORK, NY - APRIL 27: Matthew Perry attends the opening night on Broadway of Lucas Hnath's "A Doll's House, Part 2" starring Laurie Metcalf and Chris Cooper at Golden Theatre on April 27, 2017 in New York City. Noam Galai/Getty Images for "A Doll's House, Part 2"/AFP
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, ötvennégy éves korában meghalt Matthew Perry, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Rengeteg sztár és rajongó búcsúzik tőle világszerte, a sajtót már bejárták az első képek a tragédia helyszínéről. Most előkerült egy beszélgetés, melyben a színész maga beszélt arról, hogy halála után hogyan szeretné, hogy emlékezzenek rá.
Vágólapra másolva!

"Aki élte az életet, jól szeretett, jól élt és segített az embereken. Hogy összefutni velem jó dolog volt, és nem valami rossz" – ezt mondta Matthew Perry áprilisban arra a kérdésre, hogy hogyan szeretné, hogy halála után emlékezzenek rá.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Noam Galai

A Los Angeles Times 2023-as könyvfesztiválján egy beszélgetés során azt mondta, hogy bár büszke a Jóbarátok örökségére, nem ez az első dolog, amit szeretne, hogy az embereknek eszébe jusson róla - írja a Híradó.hu.