Ez volt Matthew Perry utolsó kívánsága

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
(FILES) Actor Matthew Perry attends the 2003 TV Land awards at the Palladium theatre in Hollywood on March 2, 2003. Matthew Perry, one of the stars of smash hit TV sitcom "Friends," has been found dead at his home, US media reported Saturday October 28. He was 54. Law enforcement sources told the Los Angeles Times that Perry was found unresponsive in a hot tub at his Los Angeles home. The LA Times and TMZ, which first reported the news, both said there were no signs of foul play, citing anonymous sources. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Az 54 éves korában tragikus körülmények között meghalt Matthew Perryt rengetegen gyászolják világszerte. Színészként millióan rajongtak élte és sok barátja is volt, de magányosan halt meg.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 54 éves korában meghalt Matthew Perry kanadai-amerikai színész, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Perryt a jakuzzijában találták holtan, és pont ott készült az utolsó fotó róla. Miközben a rendőrség már átvizsgálta a Jóbarátok sztárjának Los Angeles-i otthonát, ahol különböző gyógyszereket is találtak, a közösségi oldalán folyamatosan nő a kedvelések száma az utolsó fotóján, a rajongók lájkokkal fejezik ki gyászukat.

Forrás: AFP/Chris Delmas

A színészt milliók szerették világszerte, mégis magányosnak érezhette magát, sosem alapított családot. Matthew Perry egyetlen dologra vágyott igazán az életében egy közeli ismerőse szerint, aki most a Daily Mailnek nyilatkozott.

Matthew mindig is a tökéletes családról ábrándozott. Szeretett volna egy feleséget, és néhány gyereket. Azt mondta, azt se bánná, ha egy olyan nőt venne el, akinek már vannak gyerekei

- fogalmazta az informátor a lapnak.

Mostohaapjával, Keith Morrisonnal nagyon erős apa-fia viszonyt ápolt, ez is erősítette benne azt az érzést, hogy más gyerekét is szeretettel tudná nevelni.

- mondta az ismerős.