Előkerült a súlyos beteg Céline Dion

Celine Dion Returns To Caesars Palace Residency GettyImageRank3 HORIZONTAL Talking USA Nevada Las Vegas Caesars Palace - Las Vegas SINGER MUSIC PRESS CONFERENCE Photography Celine Dion Arts Culture and Entertainment Celebrities residency 2015 resuming Col
Céline Dion
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, súlyos beteg a népszerű énekesnő, Céline Dion, akinél egy neurológiai betegséget, az úgynevezett stiff-person-szindrómát diagnosztizáltak nemrég. Az énekesnő tavaly decemberben ismerte el, hogy komoly egészségügyi gondjai vannak, ezért hatalmas koncertturnéját is lemondta, ami a közelgő budapesti koncertjét is érintette. Most hosszú idő után először mutatkozott a nyilvánosság előtt egy fellépés miatt.
Vágólapra másolva!

Az 55 éves, kanadai származású énekesnő jövő márciusban lépett volna fel Budapesten, de betegségére hivatkozva törölte az eseményt. Mióta elismerte, hogy beteg, nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, most azonban színpadra állt négy év kihagyás után. Dion hétfő este lépett fel a Las Vegas-i T-Mobile Arénában, ahol a Nemzeti Jégkorongliga egyik meccsén énekelt.

Céline Diont a mérkőzésre gyerekei, René-Charles és ikrei, Eddy és Nelson is elkísérték, a mérkőzést követően az énekesnő bement az öltözőbe, és jókedvűen beszélgetett és fotózkodott a játékosokkal. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a világsztár már jobban van, annak ellenére, hogy nemrég nővére, Claudette arról beszélt, hogy az énekesnő fájdalmain eddig egyik kezelés sem enyhített - írja a Page Six.

A képek között lapozhat: