Eltűnt Opitz Barbi

Opitz Barbi, Serleg Albert
Serleg Albert azt állítja, fogalma nincs, miért támadt rá az énekesnő édesanyja
Vágólapra másolva!
Ugyan a családi botrányok mára kissé elcsitultak, még mindig folyamatban van a nyomozás Opitz Barbi édesanyja ellen, zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt. Az énekesnő most kerüli a szüleit, akik elmondásuk szerint nagyon aggódnak.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi mostanában a barátaival tölti minden idejét, a nyilvánosságot kerüli. Botrányai tavaly decemberben kezdődtek, amikor állítólag elrabolta a barátja, és idén augusztusban csúcsosodtak ki azzal, hogy az énekesnő édesanyja dulakodásba keveredett a párjával, Serleg Alberttel.

Forrás: Serleg Albert Instagram

A családi botrányokról, melynek alapja, hogy a szülők nem nézik jó szemmel a lányuk szerelmi kapcsolatát, számtalan cikk jelent meg, ami azoknak a nyilvános üzengetéseknek volt köszönhető, ami az édesapa és a lánya között zajlott.

A botrányt csak fokozta, hogy Opitz édesanyja idén augusztus végén elment a lánya albérletébe, ahol szembe talált magát Alberttel, akinek előbb szóban majd fizikálisan is nek ment. A dulakodás közben egy kés is megvillant a nő táskájában, ezért Opitz Barbiék kihívták a rendőrséget, az édesanyát pedig - aki addigra elhagyta a helyszínt - előállították a rendőrök és kihallgatták. Ellene zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az eset óta az énekesnő kerüli a nyilvánosságot, de a Bors szerint a szüleivel sem tartja a kapcsolatot.

- mondta az édesapa a lapnak.