Meghalt a Dancing with the Stars táncosa

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
Rengetegen gyászolják a Cezary Olszewskit, aki a lengyel Dancing with the Startsban lett ismert.
Vágólapra másolva!

A lengyel táncost 42 éves korában találták holtan szülővárosának, Ostrolekának egyik szállodájában hétfő reggel. A helyszínen azóta vizsgálatot végeztek, és az alábbi közleményt adta ki az érintett ügyészség:

"2023. október 30-án, a reggeli órákban Ostroleka város egyik szállodájában egy 42 éves férfi holttestét találták meg. A holttest mellett Cezary O. nevére kiállított dokumentumokat találtak. Ezen kívül a holttest külső vizsgálatát is elvégezték az ügyész és egy orvosszakértő részvételével. Az elvégzett tevékenységek alapján nem találtak olyan nyomokat, amelyek arra utalnának, hogy harmadik személy közreműködött volna Cezary O. halálában, azonban megállapították, hogy a halál valószínűleg agyi okokra, azaz agyvérzésre vezethető vissza. A fenti körülmények miatt a boncolásról lemondtak."

Cezary, aki az általános iskolában kezdett el táncolni, hogy elmeneküljön a családi gondok elől, 2018-ban vette feleségül párját, Aneta Gworyst.

Cezary 2008 és 2010 között szerepelt a műsorban, és első évében megnyerte a Kristályglóbuszt sztárpartnerével, Magdalena Walachcsal. Anna Popek, Anna Nowak-Ibisz, Grazyna Wolszczak és Dorota Zawadzka mentora is volt a népszerű műsor lengyel kiadásában - írja a Mirror.