Krausz Gábor sejtelmesen beszélt Mikes Annáról - videó

Dancing, with, the, stars, TV2, 2023.11.04., Krausz, Gábor, Mikes, Anna,
Vágólapra másolva!
Az idei Dancing with the Stars egyik legkedveltebb párosa Mikes Anna és Krausz Gábor, akikről sokan találgatják, vajon több lehet-e köztük barátságnál. Az biztos, hogy nagy közöttük az összhang, hétről hétre bizonyítják, hogy kemény munkát fektetnek a produkciókba, ehhez elengedhetetlen, hogy jó viszonyban legyenek. Az utóbbi időben egyre többen gondolják, hogy több is lehet köztük, most Krausz Gábor elszólta magát ezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A Mokka vendége volt Krausz Gábor és Mikes Anna, akiket elsősorban a múlt heti táncuk sikeréről, a siker titkáról kérdeztek a TV2 reggeli műsorában. Természetesen a műsorvezetőket is nagyon érdekelte, hogy mi van a táncpartnerek között, akik sejtelmesen fogalmaztak egymásról a beszélgetés alatt. Mikes Anna azt is elárulta, hogy milyen férfinak tartja a sztárséfet, akiről szerinte tévesen gondolták azt, hogy nem elég romantikus típus.

És amikor egy ilyen férfi kap egy ilyen lírai táncot, az meg olyan szexi szerintem" - magyarázta a profi táncos.

Krausz Gábor csak annyit árult el a beszélgetés végén, sejtelmes mosollyal az arcán, hogy

bizony „valóban működik" a kémia kettejük között, azaz jól látják azok, akik szerint több is van köztük, mint baráti viszony.