Komoly betegségéről beszélt Nádai Anikó

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó szokatlan bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, hiszen általában jó híreket, szexi képeket oszt meg a követőivel. Most azonban elárulta, hogy egy ideje egészségügyi problémával küzd, amiről kiderült, hogy komolyabb, mint gondolta.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Nádai Anikónak eddig nem voltak komolyabb gondjai, azonban gyakran jár szűrővizsgálatokra, ha bármi szokatlant tapasztal azt inkább kivizsgáltatja, hogy megelőzze a nagyobb bajt. Így derült fény a mostani problémára is, amit nehezen tudott feldolgozni, de igyekszik jól kezelni a helyzetet.

Viszont az értékeim tovább romlottak, a szélén és cink bevitel ellenére is, így végül a gyógyszeres kezelés mellett döntött a doktornő. Nagyon furcsa érzés volt olvasni a betegtájékoztatót, ahol az alkalmazás időtartama alatt a következő mondat szerepel: 'néhány hónapig, évig, vagy akár élethosszig is szednie kell' - kezdte bejegyzésében Nádai, akit sokkolt, hogy valóban nagyobb a baj, mint elsőre gondolta volna.

Miután sajnáltam magam legalább 10 percig, rájöttem, hogy szerencse, hogy időben elmentem, nincs nagy gond és ettől nem fogom feldobni a talpam. Annyi minden van amin változtattam már, ez is menni fog és megszokom majd. Egyébként a gyógyszer megfelelő mennyiségének beállítása egy hosszabb folyamat. Ezért most havonta járok majd ellenőrzésre. Onnan fogom érezni, hogy jól vagyok, hogy jobban fogok tudni koncentrálni. Érzéseim szerint elsőre még nem sikerült megtalálni a megfelelő dózist, ami okoz néhány vicces és kellemetlen pillanatot. De rajta vagyok az úton ez a lényeg!" - írta bejegyzésében a kétgyerekes anyuka, akinek egyelőre gyakrabban kell vizsgálatokra járni, míg meg nem találják számára a megfelelő kezelést.