Újabb botrány az RTL Klubon: csalás és sikkasztás miatt nyomoznak az egyik sztárjuk ellen

Tomán Kornél a Survivorben
Vágólapra másolva!
Sikkasztás és csalás miatt folyik a nyomozás a Survivorben látott Tomán Kornél ellen.
Vágólapra másolva!

Öten is feljelentették, így két rendbeli sikkasztás és három rendbeli csalás miatt folyik rendőrségi eljárás az RTL Klub valóságshow-szereplője, a Survivorben látott Tomán Kornél ellen – tudta meg a Blikk.

A lap szerint a férfi azzal követett el sikkasztást, hogy kölcsönkapott autókat a sajátjaként használt, miközben három magánszemélynek több millió forinttal tartozik.

Tomán Kornél a Survivorben Forrás: RTL

"A feljelentések nagyjából egy kétéves történettel kapcsolatosak. Sajnos tényleg több embernek is tartozom, de ez összetett ügy egy korábbi vállalkozásommal kapcsolatban, ahol azóta is bent ragadt több millió forintom. Jelenleg is nyomozás folyik, van ügyvédem, akivel próbáljuk összegyűjteni a bizonyítékokat, meglátjuk, mi lesz ebből. Én minden kihallgatáson megjelenek, és készülök arra, hogy ebből talán bírósági tárgyalás is lehet" – mondta a Blikknek Tomán.

A valóságshow-szereplő elismerte, hogy a NAV felé is vannak tartozásai, emiatt mindkét rétesboltját bezárta az elmúlt hetekben, már csak közvetlenül az üzeméből lehet tőle rendelni – amivel elmondása szerint havi 600 ezer forintos kiadástól szabadult meg.