Megfagyott a levegő Gáspár Bea üvöltésétől a Párharcban - videó

Gáspár Bea
Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
Nem az első eset, hogy kamerák előtt csúnya vitát folytat Gáspár Bea és Gáspár Győző, a tavalyi Ázsia Expresszben is voltak nagyon durva veszekedéseik. Azonban a mostani minden eddigin túltesz, ugyanis Gáspár Bea zokogva, üvöltve hagyta faképnél férjét a Párharc egyik feladata után.
Vágólapra másolva!

Mindenki feszülten hallgatta Gáspár Bea sírásást és üvöltését Gáspár Győzővel, szinte megfagyott a levegő a másik szobában. Gáspár Beát nagyon megsértette a férje, és már nem tudta magát tovább türtőztetni, mert nem tudták megbeszélni a problémát, Gáspár Győző pedig őt okolta amiatt, hogy nem teljesítették elég jól a feladatot, ami egy rapverseny volt.

24 éve tudja, hogy én mennyire profi vagyok a színpadon!" - vádolta feleségét Gáspár Győző, aki ezen a kijelentésen nagyon felháborodott.

"De Győző, nem ez volt a feladat. A feladat az volt, hogy rappelni kell, nem kizökkenteni a másikat...

Mindenen fel vagy akadva!" - vágta férje fejéhez zokogva Gáspár Bea, aki azt fontolgatta, hogy feladja a küzdelmet, és otthagyja a férjét és a játékot is. Mindezt a többi játékos egy másik szobából síri csendben hallgatta, teljesen ledöbbentek a történteken.