Elsírta magát, nem láthatja soha többet a nevelt fiát a TV2 sztárja

párharc, stana meggyes
Vágólapra másolva!
Öt évig ő volt a nevelőapa, de annyira csúnya volt a szakítás Horváth Grétával, hogy megszakadt a kapcsolata a kisfiúval.  
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra tavaly januárban a Mokkában árulta el, hogy tényleg több van Meggyes Dávid és közte, mint szimpla barátság. Először egy boltmegnyitó ünnepségen találkoztak, ahol csak keveset beszéltek egymással, majd véletlenül futottak össze egy plázában, ahol Dávid meghívta egy kávéra. "Nagyon jól éreztem magam a társaságában akkor, mert nyilván az én gondolataim még azért a válás körül forogtak. Voltak negatív érzéseim. Nem voltam annyira kicsattanó kedvemben, viszont a beszélgetés során

Egy nagyon laza baráti beszélgetés volt" - emlékezett a Dancing with the Stars táncosnője. Erről itt olvashat hosszabban.

A Párharcban Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerepel idén tv2

Meggyes korábban Horváth Gréta férje volt, A férfi maga vallotta be, hogy megcsalta a nőt, akivel megnyerték az Ázsia Expresszt. Horváth Gréta első dühében felgyújtotta a férje ruháit, amit a pár egy ismerőse meg is erősített a lapnak: "A hír tényleg igaz, bár ezzel sem Gréta, sem Dávid nem büszkélkedik. Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok,

Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" – mesélte az informátor.

Horváth Gréta új életet kezdett, látványosan lefogyott, Meggyes Dávid pedig Stana Alexandra oldalán kötött ki. Ők ketten most a TV2-n, a Párharcban vitézkednek, és eljött a pillanat, amikor a férfi nem tudott uralkodni érzelmein, elsírta magát.

A cikk folytatódik, lapozzon!