Hajdú Péter: Nem állok le, ahogy a rendőrség sem fog!

Hajdú Péter és szerelme
Vágólapra másolva!
A becsületsértés áll és a büntetőügy is hamarosan elindulhat - közölte a műsorvezető, akinek nevével csalók visszaéltek az interneten. 
Vágólapra másolva!

Ellopták Hajdú Péter képeit és nevével reklámoznak egy szolgáltatást, de ő ebbe nem egyezett bele. "Soha senkinek nem adtam interjút ilyen témában. Nem ismerem sem a céget, sem a terméket, sem a szolgáltatást. A fotókat egy a Ripostnak márciusban adott interjúból lopták! A cég ellen és a weboldal ellen meg fogjuk tenni a jogi lépéseket polgári és büntetőjogi vonatkozásban is" - közölte Hajdú.

"Ugyanez vonatkozik mindenkire, aki a tudtom és beleegyezésem nélkül a nevemmel és képmásommal hirdet termékeket. A fotón egyébként Irtó András újságíró látható, akinek szintén semmi köze nincs ehhez a céghez. Ő készített velem interjút márciusban a Ripostba" - tette hozzá a műsorvezető még novemberben.

LifeTV

A Bors most rákérdezett, hogy állaz ügye. "Az ügyvédem már akkor, hétvégén megtette a lépéseket. A becsületsértés egyből meg is állt és a büntetőügy is hamarosan elindulhat. Ha pedig ez megtörténik, nyakon lesznek csípve az elkövetők. A rendőrségtől is kaptunk ígéretet arra, hogy végigviszik az ügyet és

Felteszem, hogy az elkövetők abban a tudatban vannak, hogy majd ez a vihar is elül, mint a többi, de innen is üzenem, tévednek. Nem állok le, ahogyan a rendőrség sem fog! Amit ezek a bűnözők megtettek az arcpirító. Megtették ugyanezt többek között Sebestyén Balázzsal és egy neves professzorral is. Mégis ki lesz a következő?" - tette fel a kérdést a műsorvezető.

Nem sokkal az ügy előtt épp Hajdú Pétert jelentette fel valaki, erről itt írtunk.