Drámai részleteket árult el a válásáról Judy

Judy
Vágólapra másolva!
Judy a válásáról és az azt követő újrakezdésről is beszélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Judy először tölti a karácsonyt az új barátjával, Krisztiánnal, ennek kapcsán felidézte a válását is, eddig nem hallott részleteket is elárult.

"Most már túl vagyok a nehezén, és tudok másfelé is orientálódni. Szerencsére Maja is elképesztően alkalmazkodó ebben az új helyzetben. Már el tudom engedni az emlékképeket, amelyekbe korábban kapaszkodtam.

Volt olyan pillanat, amikor elgondolkodtam, hogy jó döntést hoztam-e, de most úgy érzem, a helyemen vagyok. Egy házasság rendbetételéhez két ember kell, egyedül kevesek vagyunk hozzá. Emellett sok időt tudunk együtt tölteni a lányommal, hiszen a szakmám lehetővé teszi, és ez mindig is fontos volt nekem" – mondta a Groovehouse énekesnője a Hot! magazinnak.

Judy https://www.instagram.com/kisjudy/

"Mindig is Maja volt az elsődleges: az, amit ő szeretne. Amikor én voltam kicsi az öcsémmel, többször volt olyan, hogy a szüleink elválnak. Mivel nagyon nehezen élem meg a változásokat, már maga a tudat is megviselt, hogy külön folytatják. Ezért az én hatásomra együtt maradtak még jó pár évig. Tulajdonképpen papíron még a mai napig is együtt vannak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy

Arra fel kellett készíteni Maját, hogy az apukájával külön utakon folytatjuk, de Maja felnőttesen látta, hogy ketten együtt nem működik, ezért nem várta el tőlünk, hogy együtt éljük le az életünket; ez hatalmas erőt adott a továbblépéshez" – tette hozzá.