Újabb bizonyíték, hogy vége Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolatának

Stana Alexandra, Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, úgy tűnik, végleg véget ért Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata, sokak szerint Marics Petinek is köze lehet a szakításhoz. Az emberek különféle jelekből, testbeszédből következtetnek arra, hogy több van Stana és Marics közt szimpla barátságnál; de egyelőre a táncosnő és párja sem erősítették meg, hogy valóban szakítottak volna, vagy csak szünetet tartanak, de egyre több jel arra utal, hogy menthetetlen a kapcsolat.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra újabb jelét adta annak, hogy jól van Meggyes Dávid nélkül, és túllépett a kétéves kapcsolaton. Az Instagram-oldalán lévő bejegyzések alapján is feltűnően jó a kedve, és Marics Petivel, és táncos barátaival is sok időt tölt a Dancing with the Stars döntője óta is. Legutóbb egy karácsonyi vacsorát töltött el a társaságukban, ahol Marics Peti zavarba hozta a győztes párt, Krausz Gábort és Mikes Annát, akik között szintén több lehet barátságnál.

Az eddigi jeleken kívül, most egy olyan fontos döntést hozott meg Stana Alexandra, ami jellemzően egy kapcsolat végeztével fordulhat meg az emberek fejében. A táncosnő pár órája közzétette az Instagram-oldalán, hogy eladja szeretett lakását, ahol együtt élt Meggyessel.

Bár az ingatlan régebb óta a tulajdonában van, minthogy Meggyes Dávidot ismerné, de valószínűleg rengeteg közös emlék köti őket a lakáshoz, ami megnehezíti, hogy továbblépjenek. A XVIII. kerületben található egyszobás, tetőtéri lakást közel 36 millió forintért kínálja eladásra Stana Alexandra.

Stana Alexandra lakása Forrás: Stana Alexandra Instagram