Farm VIP: váratlan bejelentés után mindenki megdöbbent a párbajon

Farm VIP Rippel Ferenc
Vágólapra másolva!
Senki nem számított arra, hogy Gáspár Zsolt váratlanul farmgyűlést hív össze.
Vágólapra másolva!

Gáspár Zsolt váratlan bejelentése okozott erős riadalmat a Farm VIP-ban, ugyanis az épphogy összeköltöző lakók úgy gondolták, hogy lesz egy napjuk még megismerni egymást. De nem volt idő barátkozásra, ismerkedésre, mert farmgyűlésre kellett menni – ott pedig elég hamar kiderült, hogy Rippel Feri lesz a kihívó fél.

Rippel Ferencet sokan akarták műsoron kívül látni tv2

Volt, aki elmondta őszintén, hogy fél tőle, és többen úgy vélték, hogy az artista mindig magát helyezte mások elé. Ha nyert a csapat, azt Rippel saját győzelmeként élte meg - vélték a társak.

Szabyest volt az ellenfele tv2

Az artista azt hangoztatta, hogy ha ő lesz a kihívó, akkor erőben összeméri magát Vajda Johnnyval – ehhez képest nem merte kihívni párbajra, helyette inkább Szabyesttel akart megmérkőzni. A srác a logikai feladatot választotta, de teljesen szétesett, nem bírt koncentrálni: inkább idétlenkedett, viccelődött, plüss libát rakott a kirakós játék mellé (amelyhez beszélt is), majd vígan nevetgélt, amikor kiesett.

Itt a párbaj vége:

A társak Szabyestet sem szerették heteken át (Rékasi Károlynak idegrángásai voltak tőle), de Rippelt kevésbé akarták játékban látni (volt, aki rabszolgatartónak nevezte), úgyhogy várható még sok feszült pillanat a tanyasi realityben. "Nekem a top tíz volt a célom, és azért jöttem, hogy jól érezzem magam. De most elindul a mészárlás a parasztházban!" - jósolta a fiatal zenész.