Folytatódik Rippel Feri botránya, szerinte hátba szúrták

Rippel Feri elárulta, miért szakítottak barátnőjével
Vágólapra másolva!
Hatalmas a feszültség a TV2 Farm VIP című műsorában, rengeteg veszekedés volt a versenyzők között. A legutóbbi hírek Rippel Feriről szóltak, akiből elege lett a játékosoknak. Most megszólalt az artista, azt mondta, csalódott Szabó Simonban. 
Vágólapra másolva!

Rippel Feri Szabyestet hívta ki párbajra a Farm VIP legutóbbi adásában, a zenésznek kellett távoznia. Elharapóztak az indulatok, sokan az artistát szerették volna, hogy távozzon. Őt nem érdekli, mit gondolnak az emberek, mindig magát adja.

Teljesen magamból fakad a szereplési vágyam, mert szeretek szerepelni és én nem egy képzett színművész vagyok, sőt nem is tanultam a színészetet, ezáltal minden pillanatban őszinte, magamból fakadó reakciómat adtam a történésekre. Amikor körül vagy véve színészekkel, akkor nem tudod eldönteni soha igazán mikor valós, vagy mikor megjátszott az az adott szituáció" – kezdte a Borsnak a az artista, aki nem tagadja, nyerni ment a műsorba.

A közösségi oldalakon elég durva hozzászólásokat lehetett olvasni.

– írta valaki, míg más szerint ő legalább fel tud valamit mutatni.

A sportoló inkább nem is olvasta a kommenteket.

"Én tudom, hogy azok látják az igazságot, akiknek látnia kell... Mivel tényleg az élet rendezte a történéseket, engem nagyon meglepett az, hogy Simon ellenem állt, mert úgy éreztem, egy bensőséges barátra leltem, de ezután el kellett gondolkodnom azon, hogy lehet ez egy színjáték volt részéről" – vallotta be Rippel Feri, aki szerint Szabyest negatív és bomlasztó.