Óriási bukás Kulcsár Edina és G.w.M újabb vállalkozása

Gw.M és Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Előfizetőik száma igen gyorsan a harmadára apadt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pénzért árusítja magánéletét a volt magyar szépségkirálynő és rapper férje. Az indulás után állítólag 889 internetező iratkozott fel és fizette ki a havi 1790 forintos árat, ezzel másfél millió forint került Kulcsárékhoz. Ez egyáltalán nem magas összeg, ma már egy befutott magyar sztár, celeb egymilliót is elkérhet 1-2 reklámposztért, és mellé még kap egy ingyen wellness-hétvégét a párjával. De a másfél millió is több, mint a félmillió - ugyanis csúnyán esett az előfizetők száma.

Gw.M és Kulcsár Edina https://www.instagram.com/gwmmusic/

A második évad a napokban debütált, de a visszajelzések alapján nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Egyesek unalmasnak tartották a videókat, azon problémáztak, hogy Edináék végig kutyát sétáltattak, és nem is történt semmi más. Ez pedig a feliratkozók számán is meglátszik.

Legalábbis ezt támasztja alá az a fotó, amit a minap a Redditen tett közzé valaki. Ennek tanúsága szerint a szépségkirálynő csatornáján már csak 249 előfizető maradt,

ami körülbelül egy 450 ezres bevételt jelent december hónapra a családnak.

Azt, hogy ez a szám mennyire tükrözi a valóságot, nem tudjuk, viszont Kulcsár Edina profiljában a 249 előfizető felírat olvasható, ami a 889 emberhez képest óriási veszteség - írta a Ripost.